Foto: Jet Airways

Piloter i flyselskapet Jet Airways, Indias største private flyselskap, har kun fått utbetalt halv lønning for september måneden. Etter dette er det ikke utbetalt noen lønninger. Flyselskapet sliter med økonomien og har levert store underskudd de siste tre kvartalene.

Nå melder pilotene at de ikke kommer til å yte noe ekstra eller jobbe overtid for selskapet. Ledelsen og flyselskapet har fått frist til 30. november med å utbetale skyldig lønn til de ansatte. Dersom dette ikke skjer vil det bli stans i all overtid og ekstra vakter.

Det er rundt 1600 piloter i tillegg til teknikere og administrasjon som kun har fått halve lønnen utbetalt i september. Lønning for oktober har de fleste ikke mottatt i det hele tatt, og ledelsen sier at lønninger for november er på vei.

Avisen Deccan Chronicle har kanselleringene for flyselskapet allerede startet og sist helg var det minst ti kanselleringer av innlandsflyvninger i India.

Kilder avisen har snakket med sier at pilotene i selskapet har fløyet opp mot 90 timer per måned, for å dekke inn at det er stor mangel på piloter hos Jet Airways.

 

ANNONSE
Forrige artikkelUSA: Starter ruteflyvning fra Boeings hovedbase i Seattle
Neste artikkelGuyana: Kvinne døde etter flyhavari med Boeing 757