10.9 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

Indigo bestiller nye fly til Wizz Air og JetSmart

Indigo-gruppen som eier flere flyselskap har inngått avtale om kjøp av 50 Airbus-fly. Avtalen gjelder 50 fly av typen Airbus A321XLR, som offisielt ble lansert under Paris Air Show denne uken.

20 av de nye flyene skal leveres til datterselskapet Wizz Air i Ungarn, mens 18 fly skal til det amerikanske Frontier Airlines, og 12 fly skal til JetSmart i Chile.

Avtalen som ble underskrevet i Paris denne uken er en Memorandum of Understanding – avtale. Det gjelder også en endring av en eksisterende bestilling på 18 Airbus A321neo til A321XLR.

Andre nyheter

Air Asia X fikk første A330neo overlevert – Skulle egentlig til WOW Air

Hans Olav Nyborg

HiFly fikk avslutte Paris Air Show med sin Airbus A380 (Se video)

Hans Olav Nyborg

JetBlue bestiller Airbus A321XLR og A220

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer