12.2 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no

IndiGo-fly fikk brann i motor på vei til Delhi

Et Airbus A320 fra det indiske flyselskapet IndiGo måtte be om å få nødlande etter at den ene av flyets to motorer tok fyr. Flyet med 180 personer ombord var 15 minutter inn i flyturen mellom Goa og Delhi i India mandag morgen da et kraftig smell rystet flyets ene motor.

Ombord i flyet skal en miljøminister fra India ha befunnet seg. Pilotene landet flyet etter 45 minutter tilbake på flyplassen i Goa. Havarikommisjonen i landet skal undersøke hva som var årsaken til at motoren tok fyr.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer