13 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no
Foto: Jet Airways

Indisk flyselskap fikk blokkert fire fly etter manglende betaling

Det indiske flyselskapet Jet Airways har fått blokkert bruken av fire av selskapets fly. I følge den indiske avisen Mumbai Mirror skal årsaken ved at flyselskapet ikke har betalt leieavgifter til leasingselskapet for de fire flyene.

Jet Airways er i dyp økonomisk krise, og har de siste månedene forsøkt å forhandle med en rekke av kreditorene og leasingselskapene i forhold til å løse den økonomiske krisen.

Jet Airways må månedlig avlevere en status om selskapets økonomi og sikkerhet til det indiske luftfartstilsynet Directorate General of Civil Aviation (DGCA) så lenge krisen i selskapet pågår.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer