Hangar.no
Foto: Jet Airways

Indiske Jet Airways kan være i luften igjen innen seks måneder

Det indiske flyselskapet Jet Airways som gikk konkurs i april 2019, kan komme seg på vingene igjen i løpet av det neste halve året. Det skriver den indiske avisen New Indian Express i dag.

Et konsortium som står bak ny kapital og eierskap på Jet Airways, har sikret seg 12 fly i flåten så langt, og arbeider nå for å få tilbake flere av de landings- og avgangstidene selskapet hadde før konkursen.

Jet skal operere både nasjonale og internasjonale flyvninger, og planen er å få selskapet på vingene i løpet av det neste halve året.

Andre nyheter

Alaska Airlines-fly kolliderte med brunbjørn under landing

Hans Olav Nyborg

Koronapandemiene har sørget for at 30 flyselskap har gått konkurs – Flere vil bli rammet

Hans Olav Nyborg

Korean Air vil kjøpe Asiana Airlines

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer