Inngår avtale om å fly offentlige ansatte

Norwegian tildeles statlige fellesavtaler om kjøp av flyreiser på rundt 60 flyruter. Dette er resultatet av en konkurranse Direktoratet for forvaltning og økonomistyring har gjennomført. Avtalen gjelder tjenestereiser for ansatte i staten, i fylkeskommuner og kommuner.

Direktoratet har tildelt rammeavtaler for inntil tre selskaper på hver enkelt rute. Norwegian er blitt tildelt 58 ruter, og av disse er 32 ruter der Norwegian er førstevalget. De tildelte avtalene er både for innenlandsreiser og i kategorien for utenlands økonomibilletter. I konkurransen har direktoratet vurdert både rutenettverk og pris.

– Dette tar vi som en bekreftelse på at Norwegian leverer godt på både nettverk, produkt, pris og punktlighet. Vi har et omfattende rutenett med hyppige avganger, spesielt til de store byene. Dette er vi sikre på at offentlig ansatte vil sette pris på når de skal reise i jobbsammenheng. Norwegian utmerker seg dessuten med høy regularitet i det norske markedet, det vil si svært få kanselleringer. I første kvartal gjennomførte vi 99,4 prosent av alle oppsatte flyvninger, sier Christoffer Sundby, konserndirektør for salg, markedsføring og kundeservice i Norwegian.

Billettene kan bestilles gjennom reisebyråene det offentlige har avtaler med. Endelig tildeling av rutene vil bli gjennomført etter utløpet av klagefristen, som er den 2. juni.

Norwegian har 280 ruter for salg denne sommeren, og gjennomfører denne måneden mellom 400 og 450 daglige flyvninger. Selskapet har mer enn ti daglige avganger fra Oslo Lufthavn Gardermoen til hver av de største byene i Norge.

ANNONSE
Forrige artikkelHar fortsatt Antonov 124 ute for salg
Neste artikkelUtsetter USA-rute på grunn av drivstoffpriser