Air Lease Corporation har inngått en avtale med flyselskapet  TAAG Angola Airlines hvor selskapet skal få levert flytypen Airbus A220. Det er snakk om seks fly av typen Airbus A220-300 som skal inn i flåten.

Flyene skal leveres i løpet av 2023 og vil være ferdiglevert mot slutten av 2024. Flyene er allerede i bestilling fra leasingselskapet inn hos Airbus.

-I dag innleder vi et samarbeide med ALC og vil inkorporerer seks nye Airbus A220-300 i flåten vår. Det er virkelig en viktig avtale for oss når vi feirer en ny æra og en ny visjon for TAAG. Vi er i i markedet, tilbake i virksomhet, bryter med fortiden for å oppnå bedre resultater og blir en referanse for Afrika. Dette partnerskapet understreker vår forpliktelse til å vokse og ytterligere forbedre vår troverdighet blant internasjonale interessenter, samtidig som vi skaper et nytt verdiforslag for passasjerene våre, sier Eduardo Fairen, administrerende direktør i TAAG.

Avtalen ble undertegnet under Farnborough Airshow i Storbritannia.

Website | + posts

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988.

E-post: hansolav@hangar.no

ANNONSE
Previous article ICAO: Ulovlig handling som truer luftfarten
Next article Easyjet bestiller 56 Airbus-fly