12.4 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no

Hvor er alle artiklene på Hangar.no?

17. november 2018 kom vi til et punkt hvor databasen vår etter  18 år med artikler og bilder var vokst så stor at det ble problematisk å holde hastigheten på siden oppe. I tillegg var databasen på så mange gigabyte at serveren vår hadde problem med å hente informasjon raskt nok. Systemene og servere begynte å slite med å hente frem informasjon, søk og innhold.

Løsningen så langt ble å etablere en ny database som starter nærmest på nytt. Så starter vi arbeidet med å hente ut arkivet fra de siste 18 årene, men dette blir da lagt til i den nye databasen uten tilhørende bilder, video og vedlegg.

Vi ser at mye av de gamle artiklene som går flere år tilbake i tid ikke brukes lengre, eller søkes frem. Vi vil derfor kun prioritere dette som et arkiv for å kunne søke i innholdet.

Hans Olav Nyborg
Redaktør

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer