12.2 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Innleide fly står klare til å hente Thomas Cook-passasjerer

En flåte med innleide fly fra flere wet-lease aktører i Europa er nå innleid av britiske myndigheter. I tilfelle Thomas Cook-gruppen og bankene ikke finner en løsning innen mandag morgen, skal de over 150.000 britiske reisende som er på destinasjoner verden over, hentes hjem.

Det er fly fra selskap som easyJet, Go2Sky, GetJet, Qatar Airways, og ironisk nok også Thomas Cook-fly, som skal hente hjem ferierende dersom konkursen er et faktum.

Thomas Cook har fridd til britiske myndigheter om å bidra til at konkursen kan unngås, men britiske myndigheter har ingen intensjon om å hente frem lommeboken for å redde det tradisjonsrike reiseselskapet.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer