Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Innleide fly står klare til å hente Thomas Cook-passasjerer

En flåte med innleide fly fra flere wet-lease aktører i Europa er nå innleid av britiske myndigheter. I tilfelle Thomas Cook-gruppen og bankene ikke finner en løsning innen mandag morgen, skal de over 150.000 britiske reisende som er på destinasjoner verden over, hentes hjem.

Det er fly fra selskap som easyJet, Go2Sky, GetJet, Qatar Airways, og ironisk nok også Thomas Cook-fly, som skal hente hjem ferierende dersom konkursen er et faktum.

Thomas Cook har fridd til britiske myndigheter om å bidra til at konkursen kan unngås, men britiske myndigheter har ingen intensjon om å hente frem lommeboken for å redde det tradisjonsrike reiseselskapet.

Andre nyheter

Konkursrammet flyselskap vil levere tilbake 19 fly til leasingselskapene

Hans Olav Nyborg

Kommer ikke til å kvitte seg med A380 – Skal tilbake i trafikk så raskt som mulig

Hans Olav Nyborg

Air New Zealand setter Boeing 777 på bakken – utsetter leveranse av nye Airbus-fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer