13 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no

Insel Air konkurs

Det karibiske flyselskapet Insel Air er konkurs. Selskspet som er det nasjonale selskapet tilhørende Curaçao, ble startet opp i 1983.

Insel Air har 22 destinasjoner fordelt på Karibia, Sør-Amerika og USA. Deres fokusbyer utenom huben i Willemstad og på Aruba er Kralendijk på Bonaire, Miami i USA og Philipsburg på Sint Maarten i Karibien.

Selskapet har det siste året operert en flåte med Fokker F50 fly, og tidligere en flåte med MD-82 og MD-83.

Insel Air var nærmest konkurs for 12 år siden, men ble lagt ned under en styrt avvikling for så å startes opp igjen under samme navn og ledelse melder Aviation Daily.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer