Installerer bedre trådløst internett på flyflåten

Foto: Hans O. Nyborg

Flyselskapet Norwegian har startet arbeidet med å forbedre sin tjeneste hvor passasjerene kan bruke trådløst internett ombord. I en pressemelding skriver selskapet at flyflåten med Boeing 737-800 fly vil nå få et bedre tilbud ombord.

Selskapet lanserte internett ombord i 2011, men systemet har ikke fungert optimalt for passasjerene, og dårlig hastigheten har ofte skapt irritasjon hos brukerne.

Nå hevder selskapet at oppgraderingen av wi-fi på fly som brukes i Europa, skal gi en langt bedre opplevelse. Fortsatt vil selskapet tilby en lav hastighet som er gratis, men skal du twittre eller legge ut bilde av deg selv på Instagram, da koster nettilgangen rundt 5 euro.

– Vi jobber kontinuerlig med å forbedre kundeopplevelsen og er stolte over å kunne tilby høyhastighets-wi-fi på europeiske ruter. Vi vet hvor viktig det er for våre passasjerer å være på nett og tror dette vil bli godt mottatt. Siden vi lanserte gratis wi-fi på våre flyvninger i Europa i 2011, har flere millioner av våre kunder surfet om bord, sier kommersiell direktør Helga Bollmann Leknes i Norwegian.

For de som ønsker å streame filmer eller TV-programmer må kredittkortet kvitte seg med 12 euro.

Disse prisene er bare tilgjengelig nå i en prøveperiode presiserer selskapet i pressemeldingen.

Følger SAS med bedre wi-fi

Konkurrenten SAS startet som første selskap i Norden å rulle ut høyhastighets internett ombord i sine fly i mai 2018. Nå følger Norwegian etter og skal tilby det samme ombord i sine fly.

Her er SAS allerede godt i gang og har i dag over 40 fly i flåten med høyhastighets internett.

Norwegian startet også å installere internett-tilgang på sine Boeing 787 Dreamlinere nå i 2019. Dette arbeidet skal være ferdig innen 2020.

ANNONSE
Forrige artikkelJapansk flyselskap bestiller Airbus og Boeing-fly
Neste artikkelSkifte dekk på en jumbojet? null stress for erfarne folk