16.1 C
Oslo
18/09/20
Hangar.no
Foto: Hans Olav Nyborg

Island vurderer eierskap i Icelandair

Den islandske regjeringen vurderer om staten skal kjøpe seg inn i flyselskapet Icelandair. I følge Bloomberg er det statsminister Katrin Jakobsdottir som sier dette til en lokal radiostasjon på Island mandag.

-Dersom det blir snakk om statlig støtte er det ikke unaturlig at vi også ser på om det skal blir et eierskap også i flyselskapet sier stasministeren til radiokanalen.

Icelandair har kunngjort at selskapet må kutte 2000 stillinger, og flyr nå mindre enn 10 prosent av sitt normale ruteprogram.

Andre nyheter

Norwegian åpner nytt kontor i Riga

Hans Olav Nyborg

Flere hundre SAS-piloter mister jobben

Hans Olav Nyborg

Nytt fly på plass hos Widerøe

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer