Det islandske fraktselskapet Bluebird Nordic har startet arbeidet med å opprette ett eget selskap i Indonesia. Selskapet som har fått navnet BBN Airlines Indonesia skal være i gang i løpet av høsten.

Først må søknadene for en egen AOC-lisens innfris av myndighetene i Indonesia, noe som er ventet å bli tildelt i løpet av andre kvartal av 2023. Først må selskapet få på plass det obligatoriske første flyet, før en lisens kan tildeles.

-Med veksten i eksport og import, og den raskt voksende e-handelstrenden, har Indonesia en lovende fremtid for sin flyfrakt- og logistikkindustri, sier Martynas Grigas, direktør for BBN Cargo Airlines Holdings i en pressemelding.

Selskapet skal drives ut i fra  på Jakartas Soekarno-Hatta flyplass.

Website | + posts

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988.

E-post: hansolav@hangar.no

ANNONSE
Previous article SAS ønsker å få solgt seks A320neo
Next article C919 blir godkjent 19. september