13 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no

Jagerfly-piloter tvang Ethiopian Boeing 777 til å lande

Pilotene som fløy et Boeing 777F for selskapet Ethiopian Airlines mandag, måtte foreta en tvunget landing på flyplassen ved Batam nær Sumatra i Indonesia. Det var piloter fra luftforsvaret i Indonesia som tvang det kommersielle flyet ned.

I følge flere medier skal pilotene fra Ethiopian Airlines ha foretatt en fraktflyvning mellom Addis Ababa og Hong Kong, uten å ha godkjenning til å fly i luftrommet over Sumatra og Borneo. Da flyet landet på flyplassen ble det tatt i arrest av det indonesiske militæret.

Det er usikkert hva som skjer videre, i dag tirsdag har flyet ET-AVN fortsatt ikke forlatt Batam.

Skjermdump Flightradar24.com

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer