11.5 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no

Japan Airlines direktør får kutt i lønn etter beruset pilot fløy for selskapet

En pilot i det japanske flyselskapet Japan Airlines er dømt til fengsel i 10 måneder etter å ha møtt opp sterkt beruset for å fly fra London til Tokyo. Piloten hadde en utslag på alkometer som var 10 ganger over lovlige verdier for en pilot.

Nå får hendelsen også følger for direktøren i Japan Airlines. Yuji Akasaka må redusere sin lønn med 20 prosent i desember i år, januar og februar i 2019.  Dette som straff for at en av hans ansatte møtte på jobb beruset.

I tillegg skal en høytstående til i ledelsen i flyselskapet ha kuttet lønnen med ti prosent i samme periode melder TravelPulse.com.

 

Andre nyheter

Har fløyet samtlige Airbus A380 til USA for lagring i minst tre år

Hans Olav Nyborg

Bloomberg: Legger ned AirAsia i Japan

Hans Olav Nyborg

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer