10.1 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
ZIPair

Japan Airlines nye lavprisselskap tar av i mai måned

Det japanske flyselskapet Japan Airlines planlegger å fly Boeing 787-8 mellom Tokyo Narita og Bangkok, og fra Tokyo Narita til Seoul når oppstarten skjer i mai måned i år.

I følge Routes Online skal Bangkok-ruten starte opp i mai måned, mens Seoul-ruten starter i juli. Selskapet skal hete ZIPair og skal operere en flåte med Boeing 787-8 Dreamlinere som skal ha 290 seter. Det er 272 seter i økonomiklasse, og 18 seter i en businessklasse.

Ingen av setene ombord skal ha underholdningsskjermer, men selskapets fly skal tilby wi-fi for å kunne streame filmer og annet innhold fra en server.

Andre nyheter

Har fløyet samtlige Airbus A380 til USA for lagring i minst tre år

Hans Olav Nyborg

Bloomberg: Legger ned AirAsia i Japan

Hans Olav Nyborg

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer