Det japanske flyselskapet All Nippon Airways skulle etter planen ha mottatt sin tredje Airbus A380 i løpet av påsken. Nå har flyselskapet valgt å utsette leveransen av flyet med minst seks måneder.

Flyet er det tredje og siste av denne typen som skal inn i flåten til selskapet, A380 brukes på ruten mellom Tokyo og Honolulu.

Flyet er i disse dager i ferd med å klargjøres til leveranse hos Airbus, og er så godt som helt ferdig. Nå må flyprodusenten belage seg på å finne en ledig parkeringsplass til kjempen, og tette flyets motorer og åpninger for lagring minst ett halvt år.

All Nippon fikk levert sitt første Airbus A380 i 2019, og de tre flyene er i selskapet betegnet som de tre skilpadder, noe som også reflekteres i flyets dekor.

ANA har suspendert sin rute til Hawaii på grunn av koronaviruset, og ser ikke for seg at denne starter opp igjen før på høsten i år melder Asian Review.

Flyselskapet har 520 seter i sine Airbus A380.

Website | + posts

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988.

E-post: hansolav@hangar.no

ANNONSE
Previous articleeasyJet inngår avtale med Airbus om utsettelse av flyleveranser
Next articleSAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.