Hangar.no
AIRBUS

Japansk flyselskap utsetter leveransen av sin tredje Airbus A380

Det japanske flyselskapet All Nippon Airways skulle etter planen ha mottatt sin tredje Airbus A380 i løpet av påsken. Nå har flyselskapet valgt å utsette leveransen av flyet med minst seks måneder.

Flyet er det tredje og siste av denne typen som skal inn i flåten til selskapet, A380 brukes på ruten mellom Tokyo og Honolulu.

Flyet er i disse dager i ferd med å klargjøres til leveranse hos Airbus, og er så godt som helt ferdig. Nå må flyprodusenten belage seg på å finne en ledig parkeringsplass til kjempen, og tette flyets motorer og åpninger for lagring minst ett halvt år.

All Nippon fikk levert sitt første Airbus A380 i 2019, og de tre flyene er i selskapet betegnet som de tre skilpadder, noe som også reflekteres i flyets dekor.

ANA har suspendert sin rute til Hawaii på grunn av koronaviruset, og ser ikke for seg at denne starter opp igjen før på høsten i år melder Asian Review.

Flyselskapet har 520 seter i sine Airbus A380.

Andre nyheter

Bestiller to 737 MAX

Hans Olav Nyborg

Ryanair kjøper ytterligere 75 MAX-fly

Hans Olav Nyborg

Første MAX-flyene er godkjent for å fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer