12.6 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Wikipedia

Jet Airways-fly ble nektet å ta av fra Schiphol – Kunne ikke betale for drivstoff

Et Boeing 777-300 fly fra det indiske flyselskapet Jet Airways fikk forbud mot å ta av etter fra Amsterdam Schiphol-flyplass onsdag. Årsaken var manglende betaling for drivstoff.

I følge flere nederlandske medier løste saken seg da flyselskapet etter noen timer fikk betalt utestående regning på drivstoff.

I India fikk Jet Airways også trøbbel med å få drivstoff til sine fly en periode onsdag. Lokale oljeselskap nektet å fylle på mer drivstoff på flyene inntil regningene ble betalt melder Aviation News.

Andre nyheter

Har fløyet samtlige Airbus A380 til USA for lagring i minst tre år

Hans Olav Nyborg

Bloomberg: Legger ned AirAsia i Japan

Hans Olav Nyborg

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer