12.4 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no
Foto: Wikipedia

Jet Airways mister 15 fly til – Leasingselskapene er nådeløse

Det indiske flyselskapet Jet Airways tar hver dag som går ett nyt steg mot stupet. Over 60 prosent av flyflåten står nå på bakken, og en lang rekke av flyene er blitt avregistrert hos indiske luftfartsmyndigheter, av leasingselskapene selv.

I løpet av neste uke er selskapet varslet om at ytterligere 15 fly bli avregistrert og hentet hjem av leasingselskaper verden over.

Mer enn tre fjerdedeler av flåten er nå på bakken og for hver dag som går blir flere og flere fly tatt ut av trafikk. I følge IBT er det manglende betaling av leie for flyene som er årsaken til at leasingselskapene henter tilbake flyene sine.

Rundt 100 av de totalt 119 flyene som er i selskapets flåte er leasing fra selskap som Avolon, GE Capital Aviation Services og AerCap Holdings.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer