1.3 C
Oslo
22/01/21
Hangar.no

Jet2-sjef tatt for sjikanering av ansatte

Millionær og direktør for det britiske flyselskapet Jet2, Philip Meeson fikk politiet på nakket da han lørdag morgen brukte en god håndfull gloser og høyrøstet kjeft på de ansatte i innsjekkingen ved Manchester flyplass.

Meeson slapp unna med en advarsel fra politiet som ga klar beskjed om at sjikanering av ansatte på flyplassen ikke er tillatt hverken for passasjerer eller for direktører.

Jet2 sjefen hevdet på sin side at hans gloser var rett respons til en kø på over 60 meter med personer som skulle sjekke inn til en av flyavgangene, skriver The Morning Star.

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Redaksjonen

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer