Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

JetBlue vil presse prisene mellom USA og Europa ned på business- og førsteklasse

Det amerikanske lavkostselskapet JetBlue planlegger å tilby priser på flyreiser mellom USA og Europa, som vil gi en effekt på både business- og førsteklasses reiser over dammen. Selskapet sier de skal tilby svært lave priser på reise i JetBlue Mint-klassene.

I følge nettstedet Fox Business skal JetBlue når selskapet i 2021 starter opp sine internasjonale flyvninger mellom USA og Europa, tilby priser lavere enn konkurrentene på flyvningene. Det betyr at også Norwegian nå vil få konkurranse ut i fra sine ruter som går fra Storbritannia til USA.

-Vi skal tilby priser som vil bli dramatiske for de andre aktørene, sier Robin Hayes i JetBlue til Fox.

London er den første destinasjonen fra New York og Boston når JetBlue får sine Airbus A321XLR i 2021 og starter opp flyvninger på Atlanterhavsrutene.

JetbLues Mint-klasse

Andre nyheter

Ser du hva som mangler i denne bagasjetraktoren? Tester automatiske slike…

Hans Olav Nyborg

Richard Branson trekker seg fra salg av Virgin Atlatic-aksjer til Air France/KLM

Hans Olav Nyborg

Hong Kong Airlines har frist til lørdag med å skaffe kapital

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer