3 C
Oslo
21/01/21
Hangar.no
Swedavia

Juli: Kun 486.000 passasjerer på svenske flyplasser

Flyplassene til svenske Swedavia fikk totalt 486.000 passasjerer gjennom terminalene i juli måned. Det er et fall på hele 87 prosent i forhold til juli i 2019.

Av de 486.000 reisende var 307.000 internasjonale passasjerer, en nedgang på 90 prosent i forhold til året før.

Dette er det laveste antallet passasjerer i juli siden Swedavia begynte å registrere og offentliggjøre tallene. Innlands var nedgangen på 79 prosent i juli måned.

Ved Stockholm Arlanda var tallene med en nedgang på 87 prosent i juli, med 316.000 passasjerer totalt, mens Gøteborg hadde en nedgang på 90 prosent og endte på 72.000 passasjerer forrige måned. Ledelsen i Swedavia mener tallene ikke vil bedre seg kraftig før vi skriver 2021, og vil nå 2019 nivå først om to til tre år.

Andre nyheter

Luxair starter opp rute til Oslo

Sebastian Ellefsen Burmo

SAS ber om samme type støtte fra Norge som Norwegian skal få

Redaksjonen

Norwegian tilfreds med at regjeringen snur

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer