9.8 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Juli: Nær 100.000 passasjerer for Norwegian i Argentina

Flyselskapet Norwegian Air Argentina fløy nær 100.000 passasjerer i juli måned. Det er en økning på 32.5 prosent fra juni måned i år. I følge AviaCionline har selskapet et belegg på sine flyvninger tilsvarende 81,4 prosent i juli, noe som er opp seks prosent fra juni måned.

Norwegian Air Argentina startet opp sine flyvninger i oktober 2018.

-Vi er svært fornøyde med utviklingen av rutene våre i Argentina, og salget på disse. Vi ser en økende trend i at flere og flere velger å fly med Norwegian, forteller Ole Christian Melhus, administrerende direktør i Norwegian Air Argentina til nettstedet.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer