9.4 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Jumbojet kolliderte med søppelkasse på rullebane

Pilotene i et Boeing 747-400 fly fra selskapet Kalitta Air, måtte avbryte avgangen fra rullebanen på flyplassen i Los Angeles mandag. Under avgangen fra rullebanen kolliderte flyet med et objekt på rullebanen.

Det skulle vise seg å være en søppelkasse som hadde blitt blåst ut på rullebanen.

I følge Aviaton Herald hadde flyet en fart på 205 kilometer i timen da nesehjulet på jumbojet-flyet traff søppelkassen. Begge dekkene på nesehjulet ble ødelagt i sammenstøtet, og flygeleder i tårnet meldte fra at det kom røyk fra flyets nesehjul.

Pilotene fikk stanset flyet, og evakuerte dette.

Brannmannskaper fant søppelkassen liggende ødelagt på rullebanen.

Flyet er et fraktfly og måtte tas ut av trafikk. Mannskapet på syv ombord skulle fly maskinen til Honolulu.

Andre nyheter

Skal kvitte seg med flere Dreamlinere

Hans Olav Nyborg

Berlin Schönefeld bytter navn

Hans Olav Nyborg

Nå kan du få cashpoint når du handler kryptovaluta

Jan-Kåre Folstad

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer