Hangar.no
Foto. Hans Olav Nyborg

Kabinansatt i Finnair falt ut av flydør og ned på bakken

En kabinansatt i det finske flyselskapet Finnair fikk alvorlige skader etter å ha falt ut av en flydør. Hendelsen fant sted på flyplassen i Helsingfors mandag denne uken.

Det var etter en flyvning med et Airbus A320 fra Oulu til Helsingfors at det kabinansatte skulle åpne den ene døren bakerst i flyet. Vedkommende skal da ha falt ut av den åpne døren og ned på bakken 3,5 meter under.

I følge Aviation Herald og YLE skal den kabinansatte ha pådratt seg alvorlige skader og ble raskt kjørt avgårde til sykehus. Finnair bekrefter hendelsen og sier det er svært sjelden at en slik ulykke skjer.

Havarikommisjonen i Finland skal undersøke saken nærmere for å finne ut hvordan den kabinansatte kunne klare å falle ut gjennom det åpne døren.

Andre nyheter

Spørretime: Kaller Wizz Air for useriøst flyselskap

Hans Olav Nyborg

Nå sendes siste Airbus A340 ut av flåten til SAS

Hans Olav Nyborg

Forlenger lånegarantiordningen for norsk luftfart med et halvt år

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer