9.4 C
Oslo
25/09/20
Hangar.no

Kabinansatte i PIA arrestert i New York

Kabinbesetningen på et fly fra Pakistan International Airlines (PIA) ble tatt inn i arrest ved John F. Kennedey flyplassen i New York, da det landet ved flyplassen torsdag morgen norsk tid.

Åtte medlemmer av mannskapet ble siktet for å ha smuglet med seg 500 sigarettkartonger samt et stort antall BlackBerry mobiltelefoner.

Mannskapet ble tatt inn til avhør som varte i rundt fem timer før de ble sluppet igjen, og flyselskapet ble pålagt en stor bot for brudd på amerikanske tollregler.

Sultan Hasan som er talsmann for PIA sier til USA Today at hendelsen er svært uheldig og at det er tatt visse grep mot de ansatte i selskapet som ble anholdt i USA.

Det er kun en uke siden en annen ansatt i selskapet PIA ble dømt til 32 måneder i fengsel for å forsøkt å smugle et stort antall falske pass og utstyr for å produsere passene. Den ansatte hadde med seg utstyret om bord i et av selskapets fly og ble avslørt da det landet i London.

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer