Vilkår:
I perioden 24.06.21 til 24.07.21 har vi kampanje på Hangar+ abonnement til ansatte i et luftfartsselskap. Vi tilbyr da 12 måneder for 100,-.

Forutsetningen er at bestillingen som gjøres er gjennom en e-post knyttet til arbeidsgiver, det vil si at dersom du skal kunne benytte deg av tilbudet må din registrerte e-post være @sas.no, @norwegian.no, @flyr.no etc.

Dersom privat e-post-adresse benyttes vil denne bli satt til 550,- som normal pris på 12 måneders abonnement. Type @gmail.com, @online.no, @hotmail.com etc.

Abonnementet er personlig og kan ikke deles med andre. Innlogging kan kun skje på tre enheter, og dersom flere ip-adresser benyttes for en konto medfører dette at kontoen settes i karantene.

Bestilling må gjøres via kredittkort på Stripe.com. Husk å fullføre registreringen med sikkerhetskode og autentisering av ditt kredittkort.

Når du er registrert og betalingen er inne i vårt system, mottar du en e-post med ditt brukernavn og passord for å kunne logge inn på Hangar+.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på post@hangar.no.

[vc_btn title=”Kjøp abonnement her” color=”primary” size=”lg” link=”url:https%3A%2F%2Fbuy.stripe.com%2FcN23eV1IbfgrbNS004|target:_blank”]