Foto: Norse

Det norske flyselskapet Norse Atlantic Airways har søkt om landings- og avgangstider på på både London Stansted og London Gatwick. Selskapet har i første omgang håpet på at de 5445 slots, avgangstider på Gatwick skulle bli klarert, men så langt er det kun de 2722 slots på London Stansted som er sikret.

For i følge TTG er det enda ikke noen slots på Gatwick i sikte. Selskapet skal starte opp sine flyvninger i sommersesongen 2022, og nå har ledelsen fortsatt et håp om at en godkjennelse for Gatwick skal komme.

I følge nettstedet har det amerikanske selskapet JetBlue sikret seg 552 av de 650 slots som det ble søkt om, for flyvninger mellom Boston og London. Selskapet har nå fløyet på Gatwick siden august måned.

JetBlue har allerede varslet at de ønsker å ekspandere ved London Gatwick, men ved flyplassen er det begrenset med slots tilgjengelig.

-Vi ser på både London og Gatwick som potensielle baser for våre fly ved London, og for øyeblikket har vi alle muligheter åpne for hvilken flyplass vi lander på, sier en talsperson til TTG.

ANNONSE
Forrige artikkelÅpner ny rute til Stockholm
Neste artikkelHong Kong: Stort antall piloter og kabinansatte havner i karantene