1.9 C
Oslo
05/03/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Kan bli tvunget til å innstille alle langdistanseflyvninger fra fredag av

KLM og Martinair kan bli tvunget av den nederlandske regjeringen til å innstille samtlige langruter fra førstkommende fredag.

Myndighetene i Nederland ønsker å stanse importsmitte og vil trolig innføre krav til at samtlige piloter og kabinmannskap må ta en Covid-19 test før de skal ut å fly, i tillegg til en PCR-test.

KLM frykter at dette kan føre til at ansatte blir strandet utenlands dersom de skulle teste positiv, derfor ser de ingen andre utvei enn å stanse alle langdistanseflyvninger hvor det er krav til at mannskap må overnatte.

For Martinair og andre fraktselskap i Nederland kan det bety at all frakt må flys til Liege eller Frankfurt fra og med i morgen skriver The LoadStar.

Andre saker

Nær 70 milliarder kroner i underskudd for Lufthansa i 2020

Redaksjonen

Czech Airlines sier opp alle ansatte

Redaksjonen

Air Belgium har fått levert to Airbus A330F

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer