6.5 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no

Kan gå mot slutten for nok et indisk flyselskap

Ikke før Jet Airways har blitt godt plassert på bakken i en dundrende konkurs, rasler lenkene for ett annet indisk flyselskap. Selskapet IndiGo har fått store overskrifter i mediene i India etter at de økonomiske tapene blir større og større for hver måned som går.

IndiGo er i dag Indias største flyselskap med hele 46,9 prosent av markedet i hjemlandet. Selskapet ble stiftet i 2006, og mange trodde at fallet til Jet Airways skulle åpne nye muligheter for IndiGo, men på grunn av økonomiske problemer har selskapet ikke klart å sko seg på konkursen til konkurrenten.

Eierne bak selskapet skal være uenige om hvilken vei selskapet skal ta videre fremover. Det er også en årsak til at lite skjer og pengene renner ut av kassen mens krangel om hvor kursen skal legges pågår.

I følge Qrius har selskapet pilotmangel, store problemer med samtlige av sine nye Airbus A320neo og over 2000 kansellerte flyvninger i 2018 på grunn av problemer.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer