Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Kan komme til å trenge 2,2 milliarder kroner neste år

Flyselskapet Norwegian kan måtte komme til å trenge 2,2 milliarder kroner i andre kvartal 2021.

Det kommer frem av selskapets årsrapport melder E24.

Norwegian har nylig sikret seg tre milliarder kroner i statsgaranterte lån under en krisepakke regjeringen har tilbudt. Selskapet selv skriver nå at dette neppe er nok.

Kassen i selskapet tømmes med mellom 300 og 500 millioner kroner i måneden, selv om flyene står på bakken og de fleste ansatte er permitterte.

Flyselskapet planlegger å trappe opp trafikken fra påsken 2021, og er på høyde med normal trafikk i løpet av 2022. Nå håper Norwegian å hente penger gjennom ytterligere finansiering, salg av aksjer og eiendeler.

Andre nyheter

Icelandair redder seg med Boeing-erstatning

Hans Olav Nyborg

Suksess for Finnairs salg av flymat på lokale matbutikker

Hans Olav Nyborg

Wizz Air utvider rutetilbudet i Norge

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer