Hangar.no

Kansellerer Airbus og Boeing -bestillinger

Air Canada har valgt å kansellere bestillingene selskapet har for nye fly fra både Airbus og Boeing.

Selskapet skriver i en pressemelding at 10 Boeing 737 MAX og 12 Airbus A220 nå blir kansellert helt. Det er effekten av pandemien verden over som fører til at selskapet må kansellere flyene.

I tillegg velger flyselskapet å utsette leveranse av alle nye fly i 2021 og 2022, som også gjelder MAX og A220. Flyene som nå kanselleres, 22 stykk, representerer totalt 40 prosent av det totale antallet Air Canada har igjen å få levert av de to produsentene.

Andre nyheter

Snakker ut om A380 – Motorprodusentenes feil at flytypen floppet

Hans Olav Nyborg

Skal prøvefly nytt propellfly for første gang

Hans Olav Nyborg

Nå har enda et land godkjent 737 MAX

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer