Hangar.no

Kansellerer en lang rekke avganger – Går mot kollaps

Flyselskapet South African Airways er ett steg nærmere kollaps. Tirsdag valgte selskapet å stanse en lang rekke av sine flyvninger både nasjonalt og internasjonalt.

Sist søndag var frist for myndighetene å komme opp med en finansiell plan for å redde selskapet. Det skjedde ikke når fristen gikk ut. Nå jobber selskapet med å la søsterselskapet Mango Airlines ta over passasjerer som har fått sine flyvninger kansellert.

I følge nyhetsbyrået Bloomberg skriver selskapet i en e-post at rundt 30 flyvninger er så langt kuttet ut, og det vil bli langt flere de neste dagene. Blant annet er ruten mellom Johannseburg og Munchen kansellert.

Andre nyheter

Alaska Airlines-fly kolliderte med brunbjørn under landing

Hans Olav Nyborg

Koronapandemiene har sørget for at 30 flyselskap har gått konkurs – Flere vil bli rammet

Hans Olav Nyborg

Korean Air vil kjøpe Asiana Airlines

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer