9.8 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Foto: Adria Airways

Kansellerte flyvning – Ville unngå at flyet ble beslaglagt for ubetalt 250 euro-erstatning

Flyselskapet Adria Airways valgte å kansellere en flyvning mellom Ljubljana i Slovenia og Wien i Østerrike på torsdag. Årsaken var helt utrolig nok at selskapet hadde fått tips om at politiet, en advokat samt en representant for domstolen i Wien sto klare til å beslaglegge Airbus-flyet.

Nå skriver nasjonale aviser i Østerrike at årsaken til at flyet skulle holdes tilbake er en rettsordre som går ut på at selskapet skal betale en østerriksk borger 250 euro som erstatting for en kansellert flyvning i 2017. Det var sommeren 2017 at flyselskapet kansellerte en flytur fra Hellas.

I følge nyhetsbyrået STA i Slovenia skal flyselskapet ha nektet å utbetale erstatning til passasjerer. Vedkommende ga seg ikke på å få penger fra flyselskapet og tok saken videre til en organisasjon som hjelper passasjerer med å få tilbake penger i henhold til sine rettigheter.

Da saken kom opp for domstolen gikk den i favør av passasjeren. Selskapet har fortsatt nektet å betale ut pengene.

Passasjerene som skulle ha fløyet med ett av selskapet fly til Wien torsdag ble fraktet med buss til destinasjonen skriver nyhetsbyrået.

Andre nyheter

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer