1 C
Oslo
20/01/21
Hangar.no
Illustrasjon

Kaos: Over 30 fly har tatt av fra Brussel lufthavn uten bagasje ombord

Det er kaos tilstander på Brussel Internasjonale lufthavn. På den dagen i år som det er aller flest passasjerer og flyvninger har bagasjesystemet brutt sammen.

Lørdag formiddag har over 30 fly måtte ta av uten å få med bagasjen til passasjerene ombord. Fra klokken 09.00 begynte også forsinkelsene på avgangene fra flyplassen å eskalere.

Det var ved 06.00-tiden lørdag morgen at bagasjesystemet stanset helt opp. Ved 10.00-tiden skal dette ha blitt reparert og er nå i drift igjen.

Det er fortsatt fly som tar av uten bagasje ombord melder lokale medier. Flyplassen venter rundt 83.000 passasjerer i løpet av lørdag 3. august. Nå begynner bakkeselskapene på flyplassen jobben med å ettersende bagasje til alle som har måtte reise uten å få denne med seg.

Andre nyheter

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Thai Airways har kapital til drift i fire måneder til

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer