10.1 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
YouTube

Kapringsvideo som sprer seg i sosiale medier er fra øvelse hos meksikansk flyselskap!

Det meksikanske flyselskapet Interjet har blitt nødt til å gå ut med en pressemelding hvor selskapet forteller at en video som sprer seg i sosiale medier, er fra en øvelse. Det er video som viser at et fly blir kapret av menn med våpen i hendene.

Videoen skal være fra en øvelse flyselskapet nylig gjennomførte. Videoen er trolig blitt filmet av en av de som var med på øvelsen og en av de som kaprer flyet sier i videoen at tiden er ute og de vil nå starte å drepe passasjerene.

Videoen har spredt seg i sosiale medier og fikk mer en 40.000 delinger på Twitter i løpet av få timer etter at den ble publisert.

Selve øvelsen foregikk den 5. oktober i år skriver flyselskapet. I pressemeldingen heter det at flere nødetater og flyselskapet holdt en slik øvelse for å kunne ha bedre forståelse rundt å kunne løse en eventuell konflikt eller situasjon som kan oppstå. Øvelsen foregikk på bakken og flyet var ikke i luften heter det.

Andre nyheter

Har fløyet samtlige Airbus A380 til USA for lagring i minst tre år

Hans Olav Nyborg

Bloomberg: Legger ned AirAsia i Japan

Hans Olav Nyborg

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer