Luftfartspassasjerene har nok en gang kåret Finnair til det beste flyselskapet i Nord-Europa under årets World Airline Awards, arrangert av Skytrax. Dette er tolvte år på rad at Finnair vinner denne anerkjennelsen.

– Vi er stolte over å få denne anerkjennelsen, som også sier mye om den enkelte Finnair-ansattes dedikasjon til å skape en friksjonsfri reiseopplevelse for våre kunder, sier Robert Lönnblad, daglig leder for Finnair Scandinavia. 

– Det har ikke vært enkelt å drive med luftfart de siste to årene, men vårt fokus har alltid vært på kundene. Jeg vil uttrykke min største takknemlighet overfor hele Finnair-teamet og våre partnere for det fantastiske arbeidet som er lagt ned, fortsetter Lönnblad

Finnair vil fortsette arbeidet med å tilby en konkurransedyktig kundeopplevelse, med et spesielt fokus på pålitelighet. og der man beholder kvaliteten på både produktet og tjenestene. Samtidig som at Finnair vil jobbe med å forbedre våre digitale tjenester og samlede kundetilbud. 

World Airline Awards er verdens største årlige kundeundersøkelse som måler tilfredsheten til flypassasjerer. Den er også kjent som flyindustriens Oscar-utdeling. kundeundersøkelsen analyserer kundetilfredshet, og vurderer den samlede kundeopplevelsen av flyselskapet, både på flyplassen og om bord på flyet.

ANNONSE
Forrige artikkelUnderskudd økte til 6,6 milliarder kroner
Neste artikkelKaster seg inn i kampen med Norse Atlantic og United