-1.8 C
Oslo
19/01/21
Hangar.no
Kastrup - Foto: Hans O. Nyborg

Kastrup skal bruke to rullebaner til parkering av fly

København lufthavn Kastrup skal benytte to av flyplassens rullebaner til å parkere fly på. Det er kun rullebane 22L/04R som skal være i bruk fremover.

I følge FlightGlobal skal to av rullebanene benyttes for å parkere fly, som flyselskap må sette på bakken på grunn av koronaviruset.

I følge driftsselskapet bak Kastrup er et fly fra både SAS og Norwegian og andre selskap som må parkeres på nye områder, da det som er avsatt til langtidsparkering av fly er i ferd med å fylles opp.

-Situasjonen er mer dramatisk og utvikler seg langt raskere enn etter terrorangrepene i USA i 2001. Vi har sjelden sett en stor påvirkning av luftfarten, sier Thomas Woldbye på Kastrup til nettstedet.

Andre nyheter

Slik skal selskapet Flyr dekorere sine fly

Redaksjonen

Vurderer krisehjelp til Norwegian

Redaksjonen

Aviator Airport Alliance med oppsigelser på norske flyplasser

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer