Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Kinesiske myndigheter tar ikke over HNA og Hainan Airlines allikevel

Kinesiske myndigheter tilbakeviser nå at de har hatt som hensikt å overta driften av HNA Group og Hainan Airlines. En lang rekke kinesiske medier meldte dette i forrige uke, nå tilbakevises dette.

Til en rekke medier sier i dag en talsmann for regjeringen i Kina at det ikke stemmer slik selskapet sendte ut pressemelding om, at myndigheten skal ta over driften.

HNA ønsker ikke at driften skal splittes opp, eller at flyselskapene under gruppen skal legges inn under noen av de statlige flyselskapene i Kina. Derfor skal HNA-gruppen forsøke å komme seg gjennom de økonomiske krisen på egenhånd heter det i kinesiske medier.

Andre nyheter

Alaska Airlines-fly kolliderte med brunbjørn under landing

Hans Olav Nyborg

Koronapandemiene har sørget for at 30 flyselskap har gått konkurs – Flere vil bli rammet

Hans Olav Nyborg

Korean Air vil kjøpe Asiana Airlines

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer