9.6 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no
Foto: WVUE

Kjent prisbelønt nyhetsjournalist omkom i flyulykke under innspilling

Den kjente nyhetsjournalisten Nacy Parker fra New Orleans i USA omkom under innspilling av et nyhetsinnslag da flyet hun satt i styrtet. Parker som har vunnet den amerikanske Emmy-prisen for sin jobb som både journalist og nyhetsanker fem ganger.

Det var i forbindelse med innspillingen av en reportasje om en flygende stuntmann at piloten mistet kontrollen over veteranflyet, og styrtet i bakken. Flyet var utstyrt med kameraer og Parker skulle intervjue pilotene under flyturen.

Den 53-årige kvinnen var godt likt og høstet stor respekt for sitt journalistiske arbeide. Kollegene ved TV-stasjonen der Parker jobbet i 23 år var i sjokk etter meldingen om flyulykken.

Det var et fly av typen Pitts S-2B  som styrtet. Flytypen har blitt benyttet til flyakrobatikk siden 1940-tallet melder den amerikanske havarikommisjonen NTSB som undersøker årsaken til flystyrten.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer