Kjøpte billetter via falsk Ryanair-side

Anne Olsen fra Oslo trodde hun kjøpte flybilletter til Spania via nettsidene til flyselskapet Ryanair. Men overraskelsen var stor da hun sjekket billettene hun mottok per e-post og fikk se at turen til Alicante skulle gå med Norwegian og ikke Ryanair.

Olsen gikk inn på det hun trodde var nettsidene til flyselskapet www.ryanair.no, men har først i ettertid skjønt at dette er en falsk side som utgir seg for å være flyselskapet.

Nettsiden er i følge Norid, som registrerer nettadresser i Norge, drevet via et selskap som er beskyttet mot at informasjonen kommer ut offentlig.

Anne Olsen sier til Hangar.no at hun ikke ofte bestiller flybilletter på nettet, men skjønner nå at hun heretter må sjekke ekstra nøye hvor hun havner og hvor hun kjøper turen fra.

-Jeg stusset litt over at turen skulle gå fra Gardermoen, da jeg var sikker på at flyet skulle gå fra Rygge. Det er ikke så lett for en som ikke er så reisevant å kunne vite hvordan en nettside skal se ut, og så lenge det står Ryanair på nettsiden gikk jeg i hvertfall rett i fellen.

Anne Olsen har bestilt både hotell og flybilletter via den norske nettsiden og har nå fått sjekket opp og fått bekreftet at hun har billetter til Alicante i vinterferien med opphold på hotell, dette er gått via Bennett Ferie. Prisen hun har betalt er derimot endel over hva samme type billett ville kostet med Ryanair fra Rygge

Det har ikke lyktes Hangar.no i å komme i kontakt med Ryanairs pressetalsmann Stephen McNamara for kommentarer rundt den falske nettsiden.

ANNONSE
Forrige artikkelSiste kroner for Malev
Neste artikkelNorwegian svarer på påstander om ferske piloter