16.6 C
Oslo
22/09/20
Hangar.no

Kjørte bil rett gjennom gjerde på tysk flyplass

En polsk statborger i 20-årene er arrestert etter at han skal ha kjørt bilen sin gjennom et gjerde, og inn på flyplassområdet på Hannover flyplass i Tyskland lørdag.

Mannen skal ha tatt fart og presset bilen gjennom gjerdet, for så å kjøre mellom fly som sto parkert og takset inne på området.

Mannens bil ble omringet av politibiler og stanset mens han befant seg delvis under et Airbus A320 fly fra det greske flyselskapet Aegean. Ombord satt 179 passasjerer samt mannskapet, nærmest intetanende om dramatikken under halepartiet på flyet.

Den polske mannen hadde ingen forklaring på sine handlinger, og politiet fant ingen våpen eller eksplosiver i bilen melder ZDF. Alle avganger og landinger på flyplassen ble stanset i fire timer etter hendelsen.

Mannen som ble arrestert skal ha vært påvirket av amfetamin og kokain melder tysk politi på Twitter. Han skal ikke ha hatt noen bostedsadresse i Tyskland.

Andre nyheter

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Siste: Lufthansa Airbus A380 er historie

Hans Olav Nyborg

Må sette 115 Boeing 737 på bakken som følger av vektproblem

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer