-1.4 C
Oslo
23/01/21
Hangar.no
Foto: Twitter/Flightradar24, http://Trojmiasto.pl @JacdecNew @AviationSafety

Kjørte fast lastebil under Airbus-fly som skulle til Stockholm

En lastebil med vanntanker på ble sittende fast under et Airbus A320neo fly tilhørende flyselskapet Wizz Air på flyplassen i Gdansk torsdag. Det er uklart hva som skjedde, men sjåføren av lastebilen skal ha kommet fra hendelsen uten skader.

Bilder i sosiale medier viser at lastebilen trolig er totalskadet. Det er ikke kjent hvor store skader flyskroget har fått. Flyet er HA-LJB og ble levert nytt til selskapet for seks måneder siden.

Flyet hadde ikke passasjerer ombord da hendelsen inntraff. Etter planen skulle det flys til Stockholm, denne avgangen ble innstilt.

Flyet er nå under teknisk sjekk og myndigheten i landet har startet undersøkelser av hva som skjedde skriver lokale medier.

Andre nyheter

Mistenker feil på autothrottle-systemet etter at 737 styrtet i Indonesia

Redaksjonen

West Atlantic 737 fikk skader etter hard landing

Redaksjonen

Prototype havnet i snøen etter bremsetest på rullebane i Russland

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer