Hangar.no
Både Ryanair og Norwegian ved siden av hverandre i Seattle - Foto: Hans O. Nyborg
Internasjonalt Norge

Kjos: Ryanair har vist interesse – Ryanair: Ikke vist interesse i det hele tatt!

Bjørn Kjos i Norwegian kunne overfor nyhetsbyrået Reuters torsdag fortelle at det irske flyselskapet Ryanair har vist interesse for Norwegian.

Flere medier har tolket saken som om Ryanair har lagt inn bud på Norwegian, dette avviser det

Foto: Hans O. Nyborg

irske flyselskapet i går. I en e-post fra det irske lavkostselskapet heter det at Ryanair har ikke hatt kontakt med Norwegian, eller hatt noen interesse i å ha kontakt med selskapet i forbindelse med noe oppkjøp.

Reuters var en av kildene som skrev torsdag at Kjos kunne fortelle at det hadde vært kontakt mellom de to selskapene. I følge nettstedet E24 skal dette være et spill for galleriet og del av en plan for å skape større interesse for Norwegians aksjer.

Til nettstedet forteller flyanalytiker Hans Jørgen Elnæs i Winair at det er lite trolig at Ryanair har sett nærmere på et kjøp av Norwegian. Elnæs tror utspillet er noe Bjørn Kjos og kommunikasjonsteamet i Norwegian selv har iscenesatt for å signalisere til IAG at det har vært andre interessenter i Norwegian.

Reuters har selv i dag publisert e-posten fra Ryanair hvor det går frem at selskapet ikke har tatt kontakt slik Bjørn Kjso hevder.

 

 

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

easyJet med rekordantall reisende på ett døgn

Emirates og Etihad i samtaler om å bli ett selskap – Blir verdens største

Nå skal du kunne gifte deg på Oslo Lufthavn