Hangar.no

KLM åpner alle sine ruter til Norge igjen fra august

Det nederlandske flyselskapet KLM velger nå å aktivere alle sine ruter til Norge igjen, fra august av.

Da åpnes rutene fra Amsterdam til Kristiansand, Torp og Ålesund. Dette betyr at KLM i august igjen vil ha flyruter til Amsterdam fra alle de syv flyplassene i Norge som ble operert før Covid-19 startet. Den første uken i august vil KLM tilby 78 flyreiser fra Norge til Amsterdam sammenlignet med bare 14 den første uken i juni. Fra Amsterdam kan passasjerer fly videre til mer enn 60 europeiske og interkontinentale destinasjoner.

Dette er KLM’s august 2020 nettverk fra Norge:  

  • Bergen - Amsterdam: 14 ukentlige avganger 
  • Kristiansand – Amsterdam: 5 ukentlige avganger
  • Oslo - Amsterdam:  21 ukentlige avganger 
  • Stavanger - Amsterdam: 14 ukentlige avganger 
  • Torp – Amsterdam: 5 ukentlige avganger
  • Trondheim - Amsterdam: 14 ukentlige avganger 
  • Ålesund – Amsterdam: 5 ukentlige avganger

-Vi er veldig glade for å være tilbake på alle «våre» norske flyplasser. Til tross for at vi er et nederlandsk flyselskap, har vi sterke bånd med Norge og vi er veldig stolte av vår historie med å fly til og fra Norge. I dag er vi det eneste flyselskapet som tilbyr flyvninger fra syv norske flyplasser til Europa, sier Halvor Gløersen, salgsdirektør Air France KLM Norge.

Selskapet skriver i sin pressemelding at passasjerer må ta med egen maske for hele reisen. Før reisen anbefaler også KLM på det sterkeste alle passasjerene å sjekke de siste oppdateringene angående reiseråd fra myndigheter, helsekrav og dokumenter som blant annet pass som trengs i hvert land som er involvert i reisen.

Andre nyheter

Icelandair-musikkfestival skal strømmes fra Island

Hans Olav Nyborg

SAS mottok første Airbus A321LR

Hans Olav Nyborg

Avinor skal vurdere sjømatsenter på Gardermoen på nytt

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer