KLM åpner alle sine ruter til Norge igjen fra august

Det nederlandske flyselskapet KLM velger nå å aktivere alle sine ruter til Norge igjen, fra august av.

Da åpnes rutene fra Amsterdam til Kristiansand, Torp og Ålesund. Dette betyr at KLM i august igjen vil ha flyruter til Amsterdam fra alle de syv flyplassene i Norge som ble operert før Covid-19 startet. Den første uken i august vil KLM tilby 78 flyreiser fra Norge til Amsterdam sammenlignet med bare 14 den første uken i juni. Fra Amsterdam kan passasjerer fly videre til mer enn 60 europeiske og interkontinentale destinasjoner.

Dette er KLM’s august 2020 nettverk fra Norge:  

  • Bergen - Amsterdam: 14 ukentlige avganger 
  • Kristiansand – Amsterdam: 5 ukentlige avganger
  • Oslo - Amsterdam:  21 ukentlige avganger 
  • Stavanger - Amsterdam: 14 ukentlige avganger 
  • Torp – Amsterdam: 5 ukentlige avganger
  • Trondheim - Amsterdam: 14 ukentlige avganger 
  • Ålesund – Amsterdam: 5 ukentlige avganger

-Vi er veldig glade for å være tilbake på alle «våre» norske flyplasser. Til tross for at vi er et nederlandsk flyselskap, har vi sterke bånd med Norge og vi er veldig stolte av vår historie med å fly til og fra Norge. I dag er vi det eneste flyselskapet som tilbyr flyvninger fra syv norske flyplasser til Europa, sier Halvor Gløersen, salgsdirektør Air France KLM Norge.

Selskapet skriver i sin pressemelding at passasjerer må ta med egen maske for hele reisen. Før reisen anbefaler også KLM på det sterkeste alle passasjerene å sjekke de siste oppdateringene angående reiseråd fra myndigheter, helsekrav og dokumenter som blant annet pass som trengs i hvert land som er involvert i reisen.

ANNONSE
Forrige artikkelVirgin sender siste Boeing 747 til opphugging i august
Neste artikkelBritish Airways har bestemt seg – Setter alle Boeing 747 på bakken for godt!