Det nederlandske flyselskapet KLM har lansert en tredje avgang mellom Amsterdam og Kristiansand Kjevik. Torsdag var det markering for at flyruten nå har fått sin økning.

-Vi har en lang historie med flyvninger til Kristiansand. Den aller første KLM-flyvningen landet 1. juni 1939. Vi fortsetter å prioritere Norge, og i dag feirer vi at KLM er tilbake med opptil 3 daglige flyvninger. Vi vet at dette blir satt pris på av de mange selskapene som driver forretninger i utlandet, men også av alle fra Kristiansandere som ønsker å reise utenlands for ferie, studier eller for å besøke venner og familie i utlandet. Det er verdt å feire, sier Halvor Gløersen, salgsdirektør for Air France og KLM Norge.

I tillegg til å øke antallet flyvninger fra Kjevik, vil KLM denne sommeren tilby 165 destinasjoner – 96 europeiske og 69 interkontinentale.

-Kristiansand Lufthavn Kjevik har hatt nært og godt samarbeid med KLM i over 80 år. Når nå KLM øker til 3 avganger fra Kjevik til Amsterdam er det til stor glede for næringsliv og ferierende i landsdelen» sier Arne Johan Johnsen, Lufthavnssjef, Kjevik.

ANNONSE
Forrige artikkelApollo setter opp ekstrafly til Hellas
Neste artikkelTøi: Behov for offensive insentivordninger hvis elfly skal operere norske flyruter