Det nederlandske flyselskapet KLM har valgt å starte opp igjen sin rute mellom Amsterdam og Sandefjord Torp.

Ruten vil starte opp igjen fra 28. juni,  og vil til den 18. juli fly med tre ukentlige avganger, mens de i perioden 19. juli til 15. august øker til fem avganger per uke.

For oss på Torp er det svært positivt og viktig å få KLM tilbake. Denne ruten er den aller viktigste for det internasjonale næringslivet i hele Vestfold og Telemarksregionen så dette er en gladmelding vi har vente på. Vi tror det er fornuftig å starte forsiktig opp med tre ukentlige avganger og øke etter hvert som markedet modnes og flere får behov for å reise igjen. Målet er på litt lenger sikt igjen å se KLM med overnattende fly på Torp og to daglig avganger til Amsterdam, som når deres fantastiske nettverk til hele verden», sier Tine Kleive-Mathisen, markeds- og kommunikasjonssjef på Torp.

Tidtabellen blir som følger
Fra Torp – til Amsterdam KL 1218,             avgang kl 14:30 – ankomst kl 16:10
Fra Amsterdam  –  til Torp KL 1217,           avgang kl 12:25 – ankomst kl 14:00

Med denne tidtabellen vil reisende kunne nå en rekke land videre ut i Europa.

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988. E-post: hansolav@hangar.no