10.7 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no

KLM har parkert 100 fly på bakken på Schiphol

Det nederlandske flyselskapet KLM har nå parkert over 100 fly på flyplassen Schiphol ved Amsterdam, skriver selskapet i en pressemelding.

Selskapet har satt i gang aktiv parkering av flyene, noe som skal sørge for at flyene vedlikeholdes og holdes i gang, slik at de raskt kan settes inn i trafikk igjen.

Amsterdam Schiphol har som så mange andre flyplasser verden over parkert fly på rullebaner og taksebaner. Totalt er det over 200 fly som blir parkert på flyplassen, minst 100 av disse tilhører KLM og KLM Cityhopper.

Samtlige 13 Airbus A330 er parkert, i tillegg til alle 15 fly av typen Boeing 777-200, 7 Boeing 747, 15 Embraer 190 og 34 Boeing 737. Det er også 17 Embraer 175 som står på bakken nå.

KLM-fly parkert på Schiphol – Foto: KLM

video fra schiphol

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer