Hangar.no

KLM i havn med avtale om kutt i antall kabinansatte – Ikke i havn med pilotene

Det nederlandske flyselskapet KLM har inngått en avtale med de kabinansatte og bakkemannskapene, i henhold til kutt som følger av en ny spareplan. Det under forutsetninger fra nederlandske myndigheter at selskapet må kutte flere tusen ansatte, for å få et statlig lån som økonomisk hjelp.

Nå melder Dutch News at en avtale er inngått med både de kabinansatte, og de bakkeansatte, men at en avtale med selskapets 3000 piloter ikke er i havn.

Det går ikke frem hvor mange som må slutte i selskapet, men det er tidligere gått ut meldinger om at flere tusen vil miste jobbene sine.

Så mange som 9000 ansatte kan måtte gå melder den nederlandske TV-kanalen NOS.

Andre nyheter

Setter inn 737 MAX på ruter fra 29. desember i år

Hans Olav Nyborg

Ikonisk Manhattan-hotell eid av PIA er konkurs

Hans Olav Nyborg

Lufthansa: Tenker du på å utdanne deg til pilot? Glem det, velg en annen karrière

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer