KLM inngår SAF-avtale med HRG Nordic

I løpet av de siste månedene har flyselskapet KLM sett en sterk økning i interessen fra norske reisebyråer for å bidra til en mer bærekraftig reiselivsnæring. Nå inngår selskapet en avtale med ett norsk selskap om deltagelse under et eget SAF-program.

-Vi er veldig glade for å bekrefte at HRG Nordic Asker har bestemt seg for å bli med i SAF-programmet til Air France KLM. Vi ser en sterk etterspørsel fra norske bedrifter og reisebyråer om å være med på å gjøre flyreiser mere bærekraftig. Anders og teamet hans som er spesialister på både forretnings- og fritidsreiser vet at alle kunder er forskjellige, men begge segmentene ønsker å reise mere bærekraftig», sier Halvor Gløersen, salgsdirektør Norge, Air France KLM North Europe.

Samarbeidet med reiselivsbransjen gir et håp om at det kan resultere i en lavere pris på bruken av SAF.

-Jeg ser på dette som et ekte vinn-vinn partnerskap. Vi ønsker å ta en aktiv del i å gjøre reiselivsnæringen mer bærekraftig. Air France KLM er i forkant av utvikling for mere bærekraftige flyreiser, så det var en enkel avgjørelse. Takket være vårt bidrag vil noe mere bærekraftig flydrivstoff bli brukt samtidig som vi stimulerer etterspørselen, og det bidrar til lavere pris på SAF over tid», sier Anders Hedemann, daglig leder i HRG Nordic Asker.

SAF står for «Sustainable Aviation Fuel» og det er en av de aller beste mulighetene vi har i dag for å gjøre flyreiser mere bærekraftige ved å redusere CO2-utslippene med så mye som opptil 75 %. Siden begynnelsen av dette året inkluderer alle Air France og KLM billetter med utreise fra Amsterdam og Paris eller med mellomlanding i Nederland og Frankrike noe av det bærekraftige drivstoffet SAF. Bedrifter som HRG Nordic Asker, kan bli med i SAF programmet til Air France KLM for ytterligere å øke bruken av SAF og slik bidra til en mere bærekraftige flyreiser.

ANNONSE
Forrige artikkelLanserer nytt produkt for bedriftsmarkedet
Neste artikkelWiderøe vant over DAT om Røros-flyvninger